fbpx

ALARM SIKRING
OG OVERVÅGNING

Både private husstande og større virksomheder har brug for at føle sig trygge, i valg af leverandør af alarm- og overvågningssystemer.

Markedet er stort, og der findes mange forskellige sikkerhedssystemer, men hos IT EL Teknik er vi specialister i at skræddersy det mest optimale sikkerhedssystem til netop dit behov.

IT EL Teknik er blandt de få autoriserede elektrikere, med ISO certificering inden for tyverialarmer, videoovervågning og brandventilation. Det vil sige at vi lever op til forsikringsselskabernes krav.

ALARM – SIKRING OG OVERVÅGNING

ITEL Teknik er nogle af de få autoriserede elektrikere i landet, med ISO certificering inden for tyverialarmer, videoovervågning og brandventilation. Det vil sige at vi lever op til forsikringsselskabernes krav.

Både private husstande og større virksomheder har brug for at føle sig trygge, i valget af deres alarm- og overvågningssystemer.

Markedet er stort, og der findes mange forskellige sikkerhedssystemer, men hos ITEL Teknik er vi specialister i at skræddersy det mest optimale sikkerhedssystem til netop dit behov.

GRATIS SIKRINGS-EFTERSYN

Du har mulighed for en gratis gennemgang af din bolig eller virksomhed, hvor vi som certificerede rådgivere vil vejlede dig i det mest optimale sikkerhedssystem.

Vi har mange års erfaring, og holder os altid up-to-date med den nyeste teknologi, som kan kommunikere sammen med resten af dine systemer. Et alarmsystem kan tilpasses efter behov, og kan installeres både ude og inde.

Du vil sammen med vores rådgiver gennemgå samtlige svage punkter i dit hjem eller virksomhed, og herefter følger installationen.

HYBRIDLØSNING

Nutidens teknologi gør det muligt at installere intelligente hybride løsninger i dit hjem eller virksomhed. Det vil sige at tyverialarmen og videoovervågningen kommer som en samlet løsning.

Det er selvfølgelig også muligt at installere hver enkel komponent adskilt fra hinanden, men med en hybridløsning har du fuldt kontrol over dit alarmsystem og videoovervågning 24 timer i døgnet, hvor end du befinder dig i verdenen.

Hybridløsninger er også den mest sikre form for alarmsystemer, da hver enkelt komponent, værende det en vinduesalarm, rumføler eller videoovervågning, kan kommunikere sammen. Dvs. at brydes et vindue op i din stue, vil det skjulte videokamera automatisk rotere hen imod vinduet. Foruden at alarmen går i gang, samtidigt med en direkte besked sendes til alarmcentralen, er tyven nu også fanget på kamera.

Skulle det ske at du er på ferie, kan du med state-of-the-art smartphone opkobling, styre hele dit hus eller din virksomhed via en app, og følge med direkte hvis alarmsystemet går i gang. Ja du kan endda sidde på Mallorca og via din smartphone, kan du observere hvordan dit nye alarmsystem har skræmt tyven på flugt.

Du behøver ikke engang selv at ringe til alarmcentralen!

Herunder kan du læse om de forskellige dele som udgør en hybridløsning fra ITEL Teknik, både til private eller virksomheder.

DØRE- OG VINDUESALARMER

Ved hjælp af intelligente døre- og vinduesalarmer kan du sove trygt om natten, da de vil registrere den mindste bevægelse. Der findes forskellige former for døre- og vinduesalarmer, men alle har til fælles at de installeres af en certificeret elektriker fra ITEL Teknik, som sikrer garanti og kvalitet.

RUMFØLERER

Når du går til ro om natten, tænder du dit alarmsystem enten via et betjeningspanel, eller din smartphone. Herefter vil adskillige rumfølere overvåge din bolig, og starte tyverialarmen så snart der opfanges bevægelse, med direkte besked til alarmcentralen.

VIDEOOVERVÅGNING

Videoovervågning kan installeres separat eller tænkt ind i hybridløsningen. Det gør sig gældende for begge typer af installation, at du vil have fuldt kontrol over systemet.

Der findes forskellige former for videoovervågning, eksempelvis hvor kameraet kun slår til når der opfanges bevægelse. Med fuld kontrol over din videoovervågning, har du mulighed for at fjernstyre vinklerne på kameraet, også selvom du er ude af huset. Optagelserne fra videoen lagres enten på et SD-kort, eller direkte i den digitale sky.

Hvis du har spørgsmål omkring videoovervågning, er du velkommen til at kontakte os.

DIREKTE BESKED TIL ALARMCENTRALEN

Et beskedent månedligt gebyr, vil sørge for at alarmcentralen får besked som de første, hvis der skulle ske et indbrud i huset eller virksomheden.

Her er nogle af fordelene ved at lade ITEL Teknik levere dit sikkerhedssystem:

  • Vi har certifikat på vores arbejde.
  • Vi har altid de nyeste alarmsystemer tilgængeligt på markedet.
  • Vi sørger for installation, opsætning, og vejledning i brugen af alarmsystemet.
  • Vi kan installere én til 500 rumfølere, alt efter dit hus eller virksomheds størrelse.
  • Vi tilbyder leasing “Lejeaftale” af systemerne, så alle har mulighed et alarmsystem.
  • Du har altid fuld kontrol over dit alarmsystem hvor end du befinder dig.
  • Du får en sms eller en notifikation fra app’en på din smartphone, hvis alarmsystemet registrerer et indbrud.
  • Du kan sove trygt om natten, velvidende at dit alarmsystem er installeret og testet af elektrikere med certificering i videoovervågning og tyverialarmer.