fbpx

BRANDventilation

IT EL Teknik har som nogle af de meget få i landet certificering på brandventilation (ABV), og vil i samråd med dig som kunde, sørge for at skabe sikkerhed og tryghed blandt medarbejderne.

Sikkerheden skal være i top i erhvervslivet, og med ABV er dine medarbejdere sikre på at have flere flugtveje fri for røg, samt at brandvæsenet lettere kan udføre sit arbejde.

Vejen El-Service har som nogle af de meget få i landet certificering på brandventilation (ABV), og vil i samråd med dig som kunde, sørge for at skabe sikkerhed og tryghed blandt medarbejderne.

Sikkerheden skal være i top i erhvervslivet, og med ABV er dine medarbejdere sikre på at have flere flugtveje fri for røg, samt at brandvæsenet lettere kan udføre sit arbejde.

Læs mere her på siden om mulighederne med brandventilation.

Læs mere om vores ydelser til både private og virksomheder. For os er du ikke et nummer, men en kunde med et behov som vi vil opfylde!

Kontakt os hvis du har spørgsmål

BESKYT DIN VIRKSOMHED

Brandsikring eller brandventilation, som det kaldes blandt fagfolk, består af en række komponenter som på intelligent vis kommunikere med hinanden. Ved hjælp af specielt placeret røgdetektorer, mekaniske udluftningsventiler, og mulighed for sprinklersystem vil røgen oftest være kvalt hurtigt og lette brandvæsenets arbejde.

Dette betyder også mindre materielle skader og større personsikkerhed. Undersøgelser viser at dødsfald ved brand oftest er forårsaget af røgforgiftning og ikke ilden. Derfor vil brandventilation være den mest sikre og eneste løsning for dig som virksomhedsejer.

El-installation

HVAD ER BRANDVENTILATION

Brandventilation er et sikkerhedssystem som er et lovkrav i mange offentlige institutioner og virksomheder. Skulle der opstå brand, vil automatiske oplukkesystemer og udluftningsventiler lede røg, varme og gasser ud af bygningen.

Disse systemer kan tænkes ind i allerede opsatte loftsvinduer og paneler. Brandvæsenet får direkte besked når systemet registrerer røg eller brand, da opkoblingen sker direkte til brandmændenes pager.

Du er derfor sikret i at brandvæsenet er på vej så snart branden opstår!

VI ER CERTIFICEREDE

Der er høje krav til at opretholde en brandventilations-certificering, og vores elektriker bestræber sig altid på at have den nyeste viden og indsigt på dette felt, for at kunne give kunden den bedste rådgivning.

Vi installerer, vejleder personale og kvalitetstester systemet løbende for at sikre fuldt funktionalitet. Ved lov yder vi service på systemet, så dine medarbejdere kan føle sig trygge hele året rundt.

Elektriker, el-installatør, stikkontakt, strøm, ledning