fbpx

Energioptimering

Klimavenlig Energi

ITEL Teknik er glade for miljøet. Derfor går vi meget ind for energioptimering! Vi har en stor stab af elektrikere med uddannelse i energioptimering og energivejledning.

Som kunde sikrer du dig derfor at få den bedste og mest kvalificeret rådgivning indenfor energioptimering, med henblik på økonomiske besparelser, og mindre belastning af miljøet.

Energioptimering Solceller

Energioptimering og
klimavenlig Energi

IT EL TEKNIK er glade for miljøet. Derfor går vi meget ind for energioptimering! Vi har en stor stab af elektrikere med uddannelse i energioptimering og energivejledning.

Som kunde sikrer du dig derfor at få den bedste og mest kvalificeret rådgivning indenfor energioptimering, med henblik på økonomiske besparelser, og en mindre belastning af miljøet.

Hvis du vil vide mere – taler vi gerne om Energioptimering hos dig

din henvendelse er helt uforpligtende

Som Energivejleder kan vi for både privat og erhverv tilbyde den mest effektive løsning og de behov som der måtte være.

SÅDAN HJÆLPER VI DIG MED AT
SPARE PÅ STRØMMEN

Vores Energivejleder kan gå hele husstanden eller virksomheden igennem, og efterfølgende rådgive ud fra dine behov om, hvor du der med fordel kan laves installationer der sikrer dig en energioptimering der matcher dine behov.

Trænger din husstand eller virksomhed til udskiftning af gammelt belysningsanlæg til nye energivenlige LED pærer, skal det gamle pillefyr skiftes ud til en varmepumpe, eller vil du gå all-in og lade vores energivejleder rådgive dig til anskaffelse af et komplet smarthouse-system, hvor energioptimering sker automatisk?

Hvad end behovet måtte være, står vi klar med professionel rådgivning.

Kortlægning af elforbrug

Energioptimering handler om at skabe energibesparelser der skabe en økonomisk fordel og bidrager til en mindre belastning af klimaet. Der er ganske mange husstande med et alt for højt energiforbrug.

Her vil selv simple tiltag kunne effektivisere elforbruget og skabe besparelser.

Sammen med vores uddannede energivejleder kan vi kortlægge et elforbrug, og sammenligne med de faktiske behov. Herefter udføres en screening af besparelsespotentialet, og vi rådgiver om dine muligheder for energitilskud.

Proceduren herefter vil variere fra kunde til kunde. Mange starter med det mest væsentlige og håndgribelige, som er belysning. Andre vil forny deres varmekilde til en mere bæredygtig og grøn løsning. Og flere og flere kunder vil have et fuldstændigt udskift af samtlige forældede komponenter som bruger for meget energi.

Teknologien i dag gør det fordelagtigt at optimere, da indkøbsprisen på komponenter hele tiden sænkes og markedet bliver større og større. Hos ITEL Teknik har vi skabt store besparelser for et utal af private husstande, såvel som større og mindre virksomheder.

Ring til os og lad vores energivejleder lave et overblik over dit forbrug, og vejlede dig i den bedst mulige optimering.

KLIMAVENLIG EFFEKTIVISERING AF ENERGIFORBRUG

Effektivisering betyder mindre arbejde for dig, og større automatisering af samtlige komponenter i dit hus eller virksomhed.

Manuelle løsninger har altid været den foretrukne vej, og mange er bange for at miste kontrollen ved automatisering. Men her må du som ikke kunde ikke blive bange, da et automatisk styringssystem altid vil være afhængig af dine inputs.

Du bestemmer hvornår lyset slukkes automatisk, hvornår fyret skal køre på halv kraft, hvornår Wi-Fi signalet skal brydes, hvornår kaffemaskinen skal brygge og meget mere.