fbpx

IT-EL og Vejen El-teknik fusionerer

Der er ekstra travlt hos de to el-installatører i Vejen i disse dage. De to virksomheder er nemlig under fusionering og det tegner rigtig godt. Fusioneringen giver plads til større projekter, mere fokus på kundernes behov samt en utroligt solid kvalitetsgaranti, når virksomhedernes skarpe kompetencer og mangeårige erfaring slår sig sammen. Holdet kommer nu til at bestå af 20 kompetente fagfolk, som arbejder effektivt sammen og supplerer hinanden med solid sparring.

Fusioneringen har allerede nu givet mulighed for at tage imod et større projekt fra Vejen Kunstmuseum, hvor der skal installeres 112 access points i et omfattende system. Derudover er man i gang med at skifte 2000 armaturer. Disse opgaver kan klares hurtigt og effektivt, nu hvor der er flere kyndige servicefolk til rådighed.

Elektrisk fusionering skaber større kundekapacitet
IT-EL og Vejen El-teknik fusionererSammenslutningen af de to forretninger betyder først og fremmest, at man nu har mulighed for at tage flere større erhvervsprojekter på en gang, samtidig med at der bevares et fokus på de private kunder. Opgaverne vil kunne klares hurtigere og med mere effektivitet, mens kunderne vil opleve bedre kundeservice, idet man nu har mulighed for at fokusere mere på den enkelte.

It-el kom til verden i 2005, mens Vejen Elteknik har eksisteret siden 2008. I en årrække har begge virksomheder tilbudt el-løsninger til både private og erhverv med et mandskab på hver især 10-12 mand. Det er nu gået op for begge forretninger, hvordan de kan optimere deres ydelser ved at sparre med hinanden, supplere med mandskab og fungere effektivt sammen. Der spares tid med administrationen og via et effektivt digitaliseret system, er den interne kommunikation nu helt i top.

Det er en bred vifte af professionelle kompetencer og mangeårig erfaring der nu samles under samme tag. Det vil kunne mærkes hos kunderne i form af mere effektiv service, hvor små som store opgaver kan blive løst hurtigere. Visionen har fra start af været at kunne hjælpe kunden hele vejen rundt både med netværk, elinstallationer, sikkerhed gennem tyverisikring og brandalarmer m.m. Det er nu muligt i en langt højere grad, hvor der kan følges op på kundernes behov og findes den bedste løsning hver gang. Det garanterer en høj kvalitet, hvor kunderne er sikret det bedste resultat over hele linien.

Mulighed for mere miljøvenlige løsninger
Elindustrien er under konstant udvikling. For at være mere robuste og have styr på det hele, kræver det mere effektivt mandskab, som konstant er under læring og udvikling. Med den nye fusionering, er der mulighed for at fokusere langt mere på miljøvenligheden. Elinstallatørerne tilbyder energibesparende opvarmning i form af varmepumper, som udnytter naturens resourcer. Det er en kernesag for den fusionerede virksomhed at skabe bæredygtige løsninger – både for private og erhverv.

Ejeren af It el, Mikael Hansen Søbye, er spændt på hvad fusioneren vil bringe af spændende projekter og udtaler følgende: “Jeg ser frem til det nye, spændende samarbejde, hvor vi kan lade alle husets kompetencer komme til gode og tilbyde mere fleksibilitet overfor vores kunder. Det er vigtigt for os at kunne fokusere på vores kunders daglige udfordringer og følge dem løbende. Nu hvor vi har mere mandskab at gøre godt med, kan vi i dag sikre den høje kvalitet og udvikle de bedste løsninger via effektiv sparring indbyrdes samt mere tid med hvert enkelte kunde”.

For yderligere kommentarer: Mikael Hansen Søbye,  tlf: 29 49 23 41.