Netværk 

ITEL Teknik har stor erfaring i installation og opsætning af netværk både til erhverv og private husstande. Med vores egen netværkstester garanterer vi den mest optimale installation, så virksomheden eller husstanden aldrig vil mangle data. Vi installerer alt lige fra trådløse netværk til store serverrum.

Fibernet

Vi sørger ikke for nedgravningen af dit fibernet (dette gør din udbyder), men vil trække kabler fra installationsbokse og videre ud i virksomheden eller hjemmet.  Mange store virksomheder er afhængig af et stabilt netværk.

Vi hos ITEL Teknik kan trække fiber- og kobbertrådskablerne rundt i boligen, forbinde dem til serverrummet/boksen som vi også installerer. Opsætningen af netværket må husets it-supporter klare, men vi garanterer at kunne skabe netværksforbindelse overalt i virksomheden, uden tab af forbindelse.

Vi er stolte af kunne netværksteste forbindelsen, og yde professionel vejledning i fremtidigt brug.

Opsætning af trådløst netværk

Skulle hjemmet eller virksomheden have rum eller afdelinger, hvor det nærmest er umuligt at trække netværkskabler, vil vi foreslå et trådløst netværkssystem også kaldet Wi-Fi.

Vi installerer de meget diskrete routere hvor behovet opstår, og kan samtidigt forlænge signalet helt ud i haven eller parkeringspladsen hvis ønsket. Alt er muligt i dag, og vi er specialister i korrekt installation og netværkstest.

Ring til os og hør om løsninger til netop dit behov.