Varmepumper

En varmepumpe er det mest energivenlige og økonomiske form for opvarmning, lige efter jordvarme. Med et minimalt CO2 udslip, og ved hjælp af den nyeste teknologi vil du kunne spare mindst 50% af din varmeregning, afhængig af din nuværende varmekilde.

Hos ITEL Teknik er vi specialister i de nyeste og mest energivenlige varmepumper på markedet, og vi leverer, installerer og servicere med certificering på vores arbejde. Dette betyder garanti på vort udførte arbejde og på din nye varmepumpe

Panasonic

Panasonic – HZ Flagship

Panasonic HZ Flagship er en af de bedst sælgende luft til luft-varmepumper i Norden. Den er støjsvag, har den højeste energiklasse (A+++) og WiFi-styring, hvilket betyder, at du kan styre komfort og energiforbrug med din smartphone, selv om du ikke er hjemme.

Ved at supplere din elvarme med Panasonic HZ Flagship kan du på otte år spare op til 100.000 kr. og samtidig spare miljøet for hele 14.185 kg co2. Beregn, hvor meget du kan spare i Beregneren, eller klik for at få gratis rådgivning.

En lille ændring, der gør en stor forskel.

Højden af komfort, effektivitet og lave energiomkostninger. Selv ved ekstreme udetemperaturer. Miljøvenlig. Bredt udvalg af løsninger: gulvvarme, radiatorer og ventilationskonvektor.

Haier Varmepumpe

Haier henter inspiration fra forbrugerne, og udvikler tidens mest fuldendte løsninger. “Users Are Always Right, While We Need to Improve Ourselves.”

Oplev, at kvalitet, funktionalitet og effektivitet er kombineret i moderne design. Wi-Fi er standard i alle anlæg og Haiers modeller tilbyder unikke egenskaber, som sikrer dig en god oplevelse.

Dawn Silent

Den ultimative topmodel fra Haier har det hele.
Du er sikret kvalitet, ekstra høj effektivitet og maksimal komfort. Med indbygget Wifi kan du let styre din varmepumpe direkte fra din smartphone via Haiers gratis app. Dawn er udstyret med intelligente sensorer, der overvåger både solindfald og menneskers bevægelse i rummet og tilpasser sig automatisk til forholdene, for at opnå optimal komfort og effektivitet. De specielt udviklede ventilatorer sikrer en super lydsvag drift på helt ned til 15 dB(A)! Indedelens unikke design er elegant og diskret.

Nebula Compact

Komfortmodellen fra Haier giver dig optimal komfort og den nyeste teknologi sikrer høj effektivitet. I kombination med det optimeret luftdistributions system opnås høj komfort i hele rummet ved effektiv fordeling af den opvarmede eller afkølede luft rundt i lokalet. Nebula Compact har specielle multilagsfiltrer, der sikrer et rent og behageligt indeklima. Med et lydniveau helt ned til 20 dB(A) er indedelen så lydsvag, at man ganske enkelt ikke bemærker den. Indbygget Wifi styring giver dig mulighed for at styre din varmepumpe direkte fra din smartphone via Haiers gratis app.

Mitsubishi Electric

Vedvarende teknologi

Mitsubishi varmepumpe luft til luft er en energieffektiv varmeløsning, der er specialudviklet til de nordiske klimaforhold.

I sortimentet finder du blandt andet Mitsubishi HERO, der er en af de absolut bedste luft-til-luft varmepumper til prisen.

En luft-til-luft varmepumpe fra Mitsubishi er nem at installere, bidrager til et bedre indeklima og så kan den hurtigt halvere dine varmeudgifter.

Kvalitet i dit hjem eller kontor

Som førende producent inden for udvikling af vedvarende varmepumpeteknologi, har Mitsubishi Electric mange års erfaring med at levere pålidelige og rentable varmepumper af højeste kvalitet til erhvervskunder, industrivirksomheder og private forbrugere over hele verden.

Optimal klima

Mitsubishi Electric HERO er en varmepumpe, der dominerer varme og kulde, og styrer komforten i dit hjem, helt efter dine behov.

HERO giver dig ikke bare varme, når du har brug for det, men også køling på varme sommerdage.

Med funktioner som i-see Sensor, Night mode og WiFi fjernstyring er HERO superhelten du har brug for.

Ruby Red

Onyx Black

Pearl White

Kom i kontakt med os

Kontakt os endelig, for rådgivning og forespørgelser.