Sikring & Alarmer

Alarmsystemer sikrer effektivt dit hjem eller virksomhed mod indbrud, men der findes også systemer, der sikrer dig imod en række ubehagelige skader som fx. fugt- vand- og røgskader. Med det rigtige overvågnings- og sikringssystem kan disse ofte undgås.

ILOQ

Designet til at maksimere sikkerhed, minimere administrationstid og indvirkning på miljøet, nedbringe omkostninger og øge værdien af ​​dine bygninger.

ILOQ

Designet til at maksimere sikkerhed, minimere administrationstid og indvirkning på miljøet, nedbringe omkostninger og øge værdien af ​​dine bygninger.

Nemmere daglig drift

Låser op for en verden af muligheder i forsynings og infrastruktursektoren.

Holdbarhed. Effektivitet. iLOQ S50 er verdens første og eneste NFC-baserede låsecylinder, der bruger strøm fra en smartphone til oplåsning.

Scenen er sat – vær med i den digitale låserevolution.

Administration af store systemer

Forsynings- og infrastruktursektoren står jævnligt over for at skulle administrere mange områder og et enormt antal låse samtidig. Det har traditionelt været ensbetydende med, at der konstant har været et stort antal nøgler i cirkulation. Med iLOQ S50 er en smartphone nøglen. Adgangen til alle låse i en ejendom kan nemt deles og administreres med ét cloud-baseret softwareprogram, der samler adgangsstyringen på én platform.

AJAX Systems

Ajax er det sikkerhedssystem i Europa med de fleste udmærkelser. Sikkerhedssystemet sigter efter at beskytte private hjem og mindre firmaer mod indbrudstyve, brand og oversvømmelse.

 

Når sikkerhed er en kunstform

Ajax har arbejdet med at opsætte alarmer og kameraløsninger til erhverv og private de sidste ti år. Virksomhedens motivation til at udvikle sikkerhedssystemer er baseret på forbrugernes behov for nemme og brugervenlige løsninger, som både kan beskytte deres hjem og skabe en vis tryghed i familien.

Beskyt fra brand, røg og carbondioxid

Ajax genkender hurtigt de første tegn på brand: røg eller hurtigt stigende temperatur, hvis brandet brænder uden røg. Derudover vil CO opfangeren sende alarm før carbondioxid niveauet er livstruende. 

Kom i kontakt med os

Kontakt os endelig, for rådgivning og forespørgelser.