Solceller

Et solcelleanlæg er en grøn investering, der giver miljøvenlig strøm. Solceller har aldrig været så populære, som de er lige nu – det skyldes blandt andet stigende elpriser og at solcelleanlæggene bliver både bedre og billigere. Så jo længere tid du venter med at investere i solcelleanlæg, jo længere tid er der, til du får glæde af besparelserne. Det betyder, at der skal handles nu – ikke senere!

 

Fronius

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. Vores produkters funktion og design er skræddersyet til at afspejle og understøtte rytmen i det naturlige lys. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys.

Fronius Primo

Med effektklasser fra 3,0 til 8,2 kW gør Fronius Primo den nye SnapINverter-generation perfekt. Det enfasede apparat uden transformer er den ideelle inverter til private hjem. Med det nyudviklede SuperFlex-design opnås maksimal fleksibilitet ved dimensionering af anlægget, mens SnapINverter-monteringssystemet gør installation og vedligeholdelse så nem som mulig. Den seriemæssigt integrerede kommunikationspakke med WLAN, energimanagement, flere interfaces og meget mere gør endvidere Fronius Primo til den kommunikative inverter til private hjem.

Service og reperation af solceller

Solceller er installeret i serieforbindelse, og producerer jævnstrøm som herefter konverteres til vekselstrøm til brug i husstanden. Serieforbindelsen fungerer derfor kun optimalt hvis alle solceller yder lige meget. Ældre solcelleanlæg og batterier vil have godt af et serviceeftersyn af ITEL Teknik, da teknologien hele tiden gør det muligt at optimere ældre anlæg, med henblik på bedst muligt udbytte af lyset fra solen. Skulle det ske at en solcelle bliver defekt, har vi stor erfaring i reparation af solceller!

Ring og hør nærmere hvis dine solceller er defekte eller ikke yder optimalt.

Vi kvalitetstester naturligvis vort udførte arbejde.