fbpx

SOLCELLEANLÆG

køb, installation og service

Lav selv strøm med et solcelleanlæg og modtag en grøn indtægt du sælger strømmen videre fra dit helt eget energiforsyningsanlæg.

Vi står rådgivning og salg og selvfølgelig montering, serviceeftersyn og reparation af ældre solceller.

Der kan være mange fordele ved at lave sin egen strøm ved hjælp af et solcelleanlæg! Største fordel er at du som kunde sparer mange penge, og samtidigt skåner miljøet.

Du får selvfølgelig fuld garanti på vores arbejde.

SOLCELLER

ITEL Teknik tilbyder salg af energivenlige solceller, samt montering, serviceeftersyn og reparation af ældre solceller.

Der kan være mange fordele ved at lave sin egen strøm ved hjælp af et solcelleanlæg! Største fordel er at du som kunde sparer mange penge, og samtidigt skåner miljøet.

Du får selvfølgelig fuld garanti på vores arbejde.

Et solcelleanlæg er rygraden i et hjem eller virksomhed, som har sat sig til måls for at lave besparelser og leve en bæredygtig grøn hverdag.

Hvad end du skal have gang i kaffemaskinen, eller strøm til din nye bæredygtige varmepumpe, er solcelleanlægget bagmanden for dine besparelser.

Har du brug for service, reparation, fejlfinding eller installation af helt nyt fremtidssikret solcelleanlæg, så kontakt os.

LAV DIN EGEN STRØM

Et solcelleanlæg er rygraden i et hjem eller virksomhed, som har sat sig til måls for at lave besparelser og leve en bæredygtig grøn hverdag. Hvad end du skal have gang i kaffemaskinen, eller strøm til din nye bæredygtige varmepumpe, er solcelleanlægget bagmanden for dine besparelser.

Solcelleanlægget vil omdanne lyset fra solen til elektricitet. Når solens lys rammer solcellen vil materialets elektroner få tilført energi. Dette betyder at der også dannes elektricitet på forholdsvis overskyede dage.

Solceller kan installeres de fleste steder, men er mest praktisk på et sydvendt tag uden omkringliggende træer, som vil danne skygge.

At lave sin egen strøm, og måske endda for meget strøm, er en økonomisk indbringende investering for mange.

salg af solceller

SÆLG DIN STRØM

De nyeste solceller udnytter i dag solens lys så godt, at forbrugeren har svært ved at bruge strømmen med det samme. Derfor vil energien/strømmen lagres i smarte batterianlæg til senere brug.

Men producerer solcellerne exceptionelt meget energi, vil det være lukrativt at få sit anlæg koblet direkte til elværket. Herved køber elværket faktisk din strøm, og du vil få større fortjeneste ud af din investering. Dette betyder dog ikke at du selv pludseligt står uden strøm, da elværket sørger for at husstanden eller virksomheden altid et tilkoblet.

Skulle den mørke tid på året give et mindre udbytte, og solcellerne ikke producerer nok strøm, vil elværket træde ind og levere din strøm til en meget fordelagtig pris.

Det er en win-win-situation for alle parter.

BESPARELSER

Et solcelleanlæg skal ses som en hybrid løsning for hjemmet, med mulighed for lagring af eget produceret strøm, og salg af overskydende. Hele solcelleanlægget har typisk tjent sig selv hjem efter 7-8 år, og herefter er det blot ren indtjening for husstanden.

Når du får installeret dit anlæg, kan du trække udgifterne fra ved SKAT som håndværkerfradrag. Ligeledes yder der tilskud fra forskellige puljer, til køb af solceller for private og virksomheder.

KØB AF SOLCELLEANLÆG

Markedet af solceller er konkurrencepræget både i kvalitet og pris. Hos ITEL Teknik vil vi rådgive i køb af de nyeste og mest stabile solcelleanlæg. Da teknologien udvikler sig hele tiden, er det vores opgave at holde os ajour med de bedste produkter tilgængelige.

Vi tilbyder salg, installation og service af solcelleanlæg med fuld garanti.

Vi har speciale i de fleste producenter af solceller, såsom Danfoss, SMA og Fronius.

SERVICE OG REPARATION AF SOLCELLER

Solceller er installeret i serieforbindelse, og producerer jævnstrøm som herefter konverteres til vekselstrøm til brug i husstanden. Serieforbindelsen fungerer derfor kun optimalt hvis alle solceller yder lige meget.

Ældre solcelleanlæg og batterier vil have godt af et serviceeftersyn af ITEL Teknik, da teknologien hele tiden gør det muligt at optimere ældre anlæg, med henblik på bedst muligt udbytte af lyset fra solen.

Skulle det ske at en solcelle bliver defekt, har vi stor erfaring i reparation af solceller!

Ring og hør nærmere hvis dine solceller er defekte eller ikke yder optimalt.

Vi kvalitetstester naturligvis vort udførte arbejde.

FRONIUS SERVICE PARTNER PLUS

Fronius har et globalt net af Fronius Service-partnere og dermed det hurtigste servicekoncept på markedet. Med Fronius Service Partner-programmet giver er du sikret enestående serviceydelse. ITEL Teknik er kvalificeret til selvstændig udførelse af servicearbejde på Fronius-inverterne med et teknisk kursusprogram.

Vi er som nogle af de få i landet Plus Partner med Fronius i Østrig, og kan fra dag til dag tilbyde installation, service, reparation og eftersyn på dit solcelleanlæg fra Fronius med fuld garanti! Dette betyder at du som kunde, aldrig skal vente på reservedele fra et fjernlager, da vi som Plus Partner altid står klar med de nyeste komponenter på lager.

Fronius har en vision kaldet “24 timers sol”, som via den seneste teknologi kan gøre dit hjem eller virksomhed 100% bæredygtig, komplet fri for afbrænding af fossile brændstoffer, og med store besparelser.

Denne vision er vi hos ITEL Teknik tilhænger af, og vi bestræber os altid på at vejlede vore kunder til den mest energivenlige og miljøvenlige løsning. Både for kundens skyld, men også for kommende generationer, som skal overtage den verden vi efterlader.